<3

Ellooo, är med och tävlar här.  Man kan vinna detta:


Och jag skulle verkligen vilja vinna 1D aka One Direction signerade kalender och en signerad 1D The Official Annual 2012. One Direction är ett Brittiskt och en Irlänskt band. Jag vill vinna för dessa grabbar betyder så sjukt mycket för mig. Har följt dom sedan November 2010. Och har aldrig haft chansen att träffa dom bla. bor för långt bort när dom varit i Stockholm och av privata själ.. För er som inte vet vilka dessa är, det är 5 killar - Zayn Malik, Louis Tomlinson, Niall Horan, Liam Payne och Harry Styles som sökte till solo artister 2010 i X-Factor. Ingen av dom kom vidare, och när dom trodde att dom skulle få åka hem ropade juryn fram dom tillbaka till senen. Där sa Simon Cowell (deras mentor) att dom skulle sätta ihop dessa killar som ett band. Tyvärr vann dom inte, dom kom trea men efter dom förlorade nästa dag sa Simon att han skulle ge dom ett skrivkontrakt. Och Harry kom på deras namn ''One Direction''.  I början av året var dom på X-Factor turne och dom har skrivit två böcker med! :) Sen runt slutet av Maj kom dom och spelade in låtar här i Sverige. Dom spelade in deras första singel här i Sverige.''What Makes You Beautiful'' Kanske har ni hört den? Här är den iallafall: http://www.youtube.com/watch?v=QJO3ROT-A4E (vet inte hur man lägger ut så man ser den) men när ni ändå håller på checka denna: www.onedirection.se/1d/ :)
Ni kan också köpa deras underbara ''Up All Night'' Dom är otroligt stolt över det och det innehåller sjukt bra låtar, den kostar bara 99kr. Kan skriva om dom hur länge som helst men kanske ska sluta nu... Om jag vinner denna tävlingen kommer jag gråta av lycka bokstavligen. Snälla låt mig vinna! Har varit en Directioner sedan slutet av November. :')

Klicka på bilden.


Klicka på bilden.


Klicka på bilden.


-


Jag är med och tävlar hos Malin om ett presentkort på smyckesboxen.se. Var med HÄR!

Klicka på bilden.


Är med och tävlar hos Nina om en klocka från Smyckesboxen.se

-


Jag är med och tävlar om en valfri vara till ett värde av 300 kr hos http://alwaysinpink.myshowroom.se/ i samarbete med http://www.uffessakerochting.se/

-


Jag tävlar om ett externt batteri till min iPod hos jenniemariajohansson.se i samarbete med  Mytrendyphone.se.
Jag skulle vilja vinna denna tävling på grund av det känns som att min ipod laddas ut hela tiden även om jag låter ladda den över natten. det är sjukt jobbigt för jag lyssnar på min musik varje dag, i skolan när jag tränar, m.m . jag går inte någon stans utan den och det skulle vara bra att ha en laddare med sig :)

RSS 2.0